Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Foredrag

Se hele vores udbud af forskellige foredragskategorier herunder eller gå direkte til foredragskalenderen og se alle arrangementer

Tag til foredrag i Aarhus – få ny viden, indsigt og kulturelle oplevelser

Brænder du for at lære mere om verden omkring dig, og kan du lide at lytte til mennesker med noget på hjerte?

Hos FOF Aarhus tilbyder vi spændende foredrag med højaktuelle og kendte foredragsholdere. Oplev bl.a. interessante foredrag om udenrigsjournalistik, sundhed, klima, samfund, familieliv, kultur, pædagogik og meget mere.

Mød kendte forskere, forfattere, journalister og tv-værter eller tag til foredrag med foredragsholdere, som du ikke lige kender, og få udvidet din horisont om alt lige fra politisk debat til fascinerende livsfortællinger. Gå på opdagelse i vores mange populære og inspirerende foredrag herunder eller se alle kommende foredrag i foredragskalenderen.

Gik du glip af et foredrag? Læs en anmeldelse af det fra en af vores knivskarpe skribenter i FOF Aarhus' anmelderkorps.

bestil et særligt arrangement 

Foreningsforedrag.dk

Arrangementer for lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger