Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Musik og rytmik for 1 til 2,5 årige hos FOF Aarhus

Med fokus på baby

Kurser med fokus på baby giver ny inspiration og viden både før og efter fødslen

Vær med på barselsworkshops og kurser med fokus på baby hos FOF i Aarhus. Det foregår i en hyggelig og uhøjtidelig stemning med plads til spørgsmål, nærvær, amning og gode grin. Du kan fx tage din partner med til forældre- og babytummel eller Mini-maker, hvor I lærer noget nyt i en hyggelig atmosfære.

Kom med og træn dit barns udvikling og motorik

På kurserne får du og dit barn en dejlig stund sammen, hvor sanserne bliver stimuleret. Til sjov leg, bevægelse og tummel får du tips, tricks og øvelser, som I kan lege videre med derhjemme. Til Musik og rytmik bruger vi musikken til at mærke kroppen, uanset om det er babyen på 3 måneder eller barnet på 5 år.

Vores babyhold er populære, og vi anbefaler derfor tilmelding i god tid. Har du idéer til nye temaer, hører vi gerne fra dig.

Hold øje med hjemmesiden, hvor vi løbende slår nye typer af hold op.

 

Husk, du også kan lytte til vores podcastserie Forælderskabelsen, hvor jordemoder og pædagogisk antropolog Nanna Cæcilie Thrane taler med en række eksperter og gør dig klogere på forælderskab og amning i et kulturelt og historisk perspektiv.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
FOF Aarhus podcast - forælderskabelsen.

Podcast - forælderskabelsen

Forælderskabelsen 

Lyt til podcastserien 'Forælderskabelsen' - tre sæsoner om graviditet, barsel, amning og m.m.