Skip to content
Mor og baby til Musik og rytmik ved FOF Aarhus

Med fokus på baby

Kurser med fokus på baby giver ny inspiration og viden både før og efter fødslen

Vær med på barselsworkshops og kurser med fokus på baby hos FOF i Aarhus. Det foregår i en hyggelig og uhøjtidelig stemning med plads til spørgsmål, nærvær, amning og gode grin. Du kan fx tage din partner med til forældre- og babytummel eller barsel og broderi, hvor I lærer noget nyt i en hyggelig atmosfære.

Kom med og træn dit barns udvikling og motorik

På kurserne får du og dit barn en dejlig stund sammen, hvor sanserne bliver stimuleret. Til sjov leg, bevægelse og tummel får du tips, tricks og øvelser, som I kan lege videre med derhjemme. Vi bruger musikken til at mærke kroppen, uanset om det er babyen på 3 måneder eller barnet på 3½ år.

Vores babyhold er populære, og vi anbefaler derfor tilmelding i god tid. Har du idéer til nye temaer, hører vi gerne fra dig.

Hold øje med hjemmesiden, hvor vi løbende slår nye typer af hold op. Er du fx interesseret i babytegn? Lær 5 populære babytegn gratis.

Filtrér

forælderskabelsen live

Workshops for forældre og gravide for kr. 50,-

Hvordan får man sit barn til at sove? Hvordan finder man balance i barselslivet? Hvordan kommer man sig efter kejsersnit? Det og meget mere kan du få råd og vejledning om på de nye workshops.