Skip to content
Kvinde der smager på mad på madlavningskursus ved FOF Aarhus

Mad og øl

Lær at lave mad med FOF Aarhus

Vil du have inspiration til at lave mad derhjemme og lære nye opskrifter at kende? Så er et madkursus i FOF Aarhus lige noget for dig!

Vi tilbyder en lang række forskellige kurser i madlavning, som foregår i hyggelige rammer. Lær at lave rigtig gourmetmad eller lad dig inspirere til nye retter fra hele verden. Få inspiration til lækker vegetarmad eller lær at bage flotte og velsmagende kager. Vi har madkurser for alle – både nybegyndere og øvede, unge som gamle, så tøv ikke med at tilmelde dig et madlavningshold hos FOF Aarhus.

Bagning og søde sager

Kan du lide at bage og lave desserter, eller vil du gerne lære det, så prøv et bagekursus hos FOF Aarhus. Så kan du lære at lave de flotteste kager og desserter.

Smag på øl eller bryg den selv

FOF Aarhus tilbyder også flere kurser og foredrag, hvor du kan blive klog på øl. På vores ølsmagningskurser får du serveret smagfulde, specielle øl. Derudover får du også kendskab til kulturen og den historiske baggrund, som de forskellige øl indgår i. Du har også mulighed for at brygge din egen øl hos FOF Aarhus: Læs mere om vores kurser inden for øl og ølbrygning

Ønsker du skræddersyede madlavningskurser?

Vi arrangerer og planlægger gerne madlavningskurser for grupper, der har et særligt ønske til undervisning og kursusindhold. Planlæg fx dit næste firmaarrangement eller polterabend i vores nye køkken i Aarhus C og overlad styringen til en af vores dygtige madundervisere. Ring og hør om mulighederne for et skræddersyet kursus i madlavning på tlf. 8612 2955 eller send os en e-mail: mail@fof-aarhus.dk

Hvordan laver man flødeboller, og hvad er food prepping? Find inspiration, reportager og opskrifter fra vores madkurser på FOF Inspiration.

fof inspiration

Sulten efter mere?

Find masser af opskrifter og spændende retter på FOF Inspiration