Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kursister og underviser Harry Arvidsen i midten, på klarinetkursus ved FOF Aarhus

Blæsere

FOF Aarhus tilbyder kompetent undervisning i blæseinstrumenter

Drømmer du om at lære at spille på et blæseinstrument, så har vi et hold, der passer dig - uanset om du er begynder eller øvet. Vores dygtige undervisere kan hjælpe dig i gang med at spille tværfløjte, klarinet eller saxofon. Er du øvet, og har du erfaring med et blæseinstrument, så kan vores undervisning hjælpe dig til at blive endnu bedre. Vi har mange niveauer inden for saxofonundervisning, og tilbyder også kompetent klarinet- og tværfløjteundervisning.

Lær at spille klarinet og tværfløjte i Aarhus

På FOF Aarhus' hold for klarinetundervisning og tværfløjteundervisning øver både begyndere og de mere øvede sammen i en slags workshop, hvor den enkeltes undervisning tilrettelægges individuelt. Derfor vil nogle af deltagerne arbejde med elementær blæseteknik, mens de mere øvede arbejder med klarinetten eller tværfløjtens fulde register.

Få inspirerende saxofonundervisning

Vores saxofonundervisning i Aarhus består af flere forskellige hold, hvor holdenes sammensætning tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med en saxofon. Begyndere starter eksempelvis med blæseteknik på en saxofon og nodelæsning, mens de meget øvede arbejder med flerstemmige arrangementer og forskellige rytmiske genrer.

Filtrér