Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Jazz Me Up - saxofonkursus i FOF Aarhus.

Blæsere

FOF Aarhus tilbyder kompetent undervisning i blæseinstrumenter

Drømmer du om at lære at spille på et blæseinstrument, så har vi et hold, der passer dig - uanset om du er begynder eller øvet. Vores dygtige undervisere kan hjælpe dig i gang med at spille klarinet eller saxofon. Er du øvet, og har du erfaring med et blæseinstrument, så kan vores undervisning hjælpe dig til at blive endnu bedre. Vi har flere niveauer inden for saxofonundervisning, og tilbyder også kompetent klarinetundervisning.

Lær at spille klarinet i Aarhus

På FOF Aarhus' hold for klarinetundervisning øver både begyndere og de mere øvede sammen i en slags workshop, hvor den enkeltes undervisning tilrettelægges individuelt. Derfor vil nogle af deltagerne arbejde med elementær blæseteknik, mens de mere øvede arbejder med klarinetten fulde register.

Få inspirerende saxofonundervisning

Vores saxofonundervisning i Aarhus består af flere forskellige hold, hvor holdenes sammensætning tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med en saxofon. Begyndere starter eksempelvis med blæseteknik på en saxofon og nodelæsning, mens de meget øvede arbejder med flerstemmige arrangementer og forskellige rytmiske genrer.

Filtrér
Sammenspil, orkester i FOF Aarhus

Sammenspil og orkestre

Spil sammen med andre

Kom med på et af vores sammenspilshold og væk musikken til live sammen.