Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Klaver

Lær at spille klaver til klaverundervisning i Aarhus

Trænger dit klaverspil til en genopfriskning, eller vil du lære at spille klaver helt fra bunden? Du kan nu få spredt fingrene over en hel oktav og lære at spille et væld af sange og musikstykker med klaverundervisning i Aarhus, hvor vores kompetente undervisere kan lære dig at spille efter både noder og becifring.

FOF Aarhus' klaverundervisning i Aarhus er for både begyndere og øvede. Vores lærere tilrettelægger undervisningen, så den passer til dit niveau og dine ønsker.

Se meget mere om de forskellige hold nedenfor, og tilmeld dig klaverundervisning i Aarhus allerede i dag.

Klaverundervisning i FOF Aarhus

Du vil lære om akkordernes opbygning, og hvordan man læser noder, men klaverundervisningen vil primært handle om at spille musik - melodier og sange eller klassiske musikstykker. Du kan også medbringe musik, du ønsker at lære at spille på klaver.

Så har du lyst til at lære at spille klaver, så du kan give et nummer, skrive dine egne sange eller underholde med et musikalsk indslag, vil du få stor gavn af FOF Aarhus' klaverundervisning. Vi har klaverundervisning i Aarhus for alle og tilpasser niveauet til dine behov og ønsker.

Prøvetimer i klaver

Til en prøvetime i klaver før sæsonstart kan du få afklaret, om klaverundervisning er noget for dig, før du melder dig til en hel sæson. Se prøvetimer her.

Filtrér
Noder | nodelæsning i FOF Aarhus

Musikteori

Udforsk nodelæsning

Lær at læse noder, akkorder, taktarter og meget mere på et kursus i musikteori