Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra hundetræning ved FOF Aarhus, underviser Lone Greva

Hundetræning

Hundetræning og hvalpetræning i Aarhus

På FOF Aarhus' hundeskole tilbyder vi hvalpetræning og hundetræning i Aarhus for både begyndere og for de mere erfarne. Til vores hundetræning får du gode råd og øvelser, som I kan arbejde med derhjemme. For at få en velopdragen og glad hund, er det vigtigt, at du går i gang med hvalpe- og hundetræningen så tidligt som muligt – både for din egen og din hunds skyld. 

Hundetræning på forskellige niveauer

Overordnet set tager FOF Aarhus' hundetræning i Aarhus afsæt i hundepsykologi og forholdet mellem ejer og hund. Hvalpetræningen handler i høj grad om den grundlæggende lydighedstræning, hundeopdragelse og renlighedstræning, mens hundetræning til de helt erfarne, hunde såvel som ejere, strammes mere op, og udfordringerne bliver større. Med vores hundetræning kommer du endnu tættere på din hund og lærer mere om hundeopdragelse.

Du kan læse endnu flere detaljer under de enkelte hold, hvor der er mulighed for tilmelding allerede i dag. Flere af vores hold på hundeskolen har begrænset plads, så tilmeld dig snarest muligt.

Filtrér