Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede fra hundetræning ved FOF Aarhus, underviser Lone Greva

Hundetræning

Hundetræning og hvalpetræning i Aarhus

På FOF Aarhus' hundeskole tilbyder vi hvalpetræning og hundetræning i Aarhus for både begyndere og for de mere erfarne. Til vores hundetræning får du gode råd og øvelser, som I kan arbejde med derhjemme. For at få en velopdragen og glad hund, er det vigtigt, at du går i gang med hvalpe- og hundetræningen så tidligt som muligt – både for din egen og din hunds skyld. 

Hundetræning på forskellige niveauer

Overordnet set tager FOF Aarhus' hundetræning i Aarhus afsæt i hundepsykologi og forholdet mellem ejer og hund. Hvalpetræningen handler i høj grad om den grundlæggende lydighedstræning, hundeopdragelse og renlighedstræning, mens hundetræning til de helt erfarne, hunde såvel som ejere, strammes mere op, og udfordringerne bliver større. Med vores hundetræning kommer du endnu tættere på din hund og lærer mere om hundeopdragelse.

Du kan læse endnu flere detaljer under de enkelte hold, hvor der er mulighed for tilmelding allerede i dag. Flere af vores hold på hundeskolen har begrænset plads, så tilmeld dig snarest muligt.

Filtrér