Skip to content
FOF Aarhus podcast - forælderskabelsen.

Podcast - Forælderskabelsen

Podcastserie om graviditet og barsel

Hvordan forbereder du dig til fødslen? Hvad gør man ved graviditetsgener? Hvordan får du dit barn til at sove? Det og meget mere kan du blive klogere på i FOF Aarhus' podcast Forælderskabelsen.

I Forælderskabelsen tager vært, jordemoder og pædagogisk antropolog Nanna Cæcilie Thrane dig i hånden sammen med en række professionelle eksperter og guider dig gennem alt fra graviditetstanker og gener, råd til den gode barsel og fødselsforberedelse til ammeforberedelse, babys søvn, forløbet efter kejsersnit - og meget mere. I podcastserien møder du b.la. jordemødre, fysioterapeuter, en sexolog og en ammekonsulent, som giver dig råd og vejledning.

Hør Nanna selv fortælle om Forælderskabelsen i videoen nedenfor:
Bemærk: Kan du ikke se videoen? Alternativt kan du finde videoen på vores YouTube-kanal her.

Du kan lytte til podcasten her på siden og på Spotify og Apple Podcast.
Hver uge udkommer der en ny podcastepisode, som du kan finde h
er på siden. Hold dig opdateret om nye episoder - følg facebooksiden På barsel med FOF Aarhus, hvor vi desuden også fortæller om andre tilbud til gravide og nybagte forældre.

Dyk også ned i vores inspirationsunivers Familieliv, hvor du finder artikler, gode råd og træningsvideoer til både før og efter fødslen. Du kan også finde opskrifter til overgangskost til din baby. 

 

Klik ind og lyt til alle episoder nedenfor

Fødsel - før og efter

Kurser både før og efter fødsel

Skal du føde snart og ønsker at gå til fødselsforberedelse? Måske har du født og vil starte træningen op, eller måske vil du gerne gå på kursus med fokus på din baby?