Skip to content

Caroline Henderson - kirkekoncert

Julestemningen er sikret, når Caroline Henderson afholder FOF julekoncert i Fredsens kirke.

Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende juletradition. Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:
”At være på julekoncert turné i nogle af landets mange smukke kirker, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid - en tid som for mig også repræsenterer tradition fællesskab”
Publikum kan se frem til en helt særlig koncert med en sætliste bestående af sange fra ind- og udland, som i kirkens unikke rum med plads til Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.

Gennem årene har Caroline Henderson markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt fra sanger til skuespiller på både teaterscenen, og i TV-serier både i ind- og udland.

Information

  • Dato 11.12.2024-11.12.2024
  • Adresse Fredens Kirke
    Sjællandsgade 34
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er i flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid. Dørene åbnes 45 min før koncerten.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.12.2024 20:00-01:20 Fredens Kirke