Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Caroline Henderson - kirkekoncert

Julestemningen er sikret, når Caroline Henderson afholder FOF julekoncert i Fredsens kirke.

Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende juletradition. Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:

”At være på julekoncert turné i nogle af landets mange smukke kirker, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid - en tid som for mig også repræsenterer tradition fællesskab”
Publikum kan se frem til en helt særlig koncert med en sætliste bestående af sange fra ind- og udland, som i kirkens unikke rum med plads til Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.

Gennem årene har Caroline Henderson markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt fra sanger til skuespiller på både teaterscenen, og i TV-serier både i ind- og udland.

Information

  • Dato 11.12.2024-11.12.2024
  • Adresse Fredens Kirke
    Sjællandsgade 34
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er i flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid. Dørene åbnes 45 min før koncerten.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.12.2024 20:00-01:20 Fredens Kirke