Skip to content

Hanne Boel - kirkekoncert

Den 26. januar 2024 udkom Hanne Boels 22. album ’Norwegian Recordings’ - et ikke et helt traditionelt album, hvis man spørger Hanne selv. For efter en nylig turné i Norge med trioen, besluttede de at lade koncertoptagelserne danne grundlag for det kommende album. “Less is more” lød dogmet under finpudsningen af materialet, og derfor er der kun tilføjet småting til indspilningerne for at støtte op om de imponerende vokalpræstationer.

Vi lever med de ”små fejl” der i mine øjne skaber den ro og naturlighed i mit udtryk, der får mig til at høre mig selv med komplet tilgivelse”, lyder det fra den folkekære sangerinde.

Resultatet er blevet det, som Hanne, Jacob og Jens selv kalder et natligt album: Med rolige raffinerede arrangementer, smagfuld instrumentering og avanceret guitarspil, fortolker de 10 sange, der udgøres af egne nyere og ældre numre fra Hanne Boels kendte repertoire samt nye fortolkninger af særligt udvalgte sange. 

Information

  • Dato 13.11.2024-13.11.2024
  • Adresse Herning Kirke
    Ø. Kirkevej
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er i flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid. Dørene åbnes 45 min før koncerten.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 13.11.2024 20:00-21:30 Herning Kirke