Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Jerk W Langer

Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der gerne vil inspirere os til at få masser af leveår i fuld vigør og med energi og livsglæde.

I aften fortæller Jerk os om, hvordan ANTIINFLAMMATORISK KOST hjælper med at holde vægten, lindre smerter, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, bevare en skarp hukommelse, styrke knoglerne, samt give mere energi og overskud.

Det populære COLLAGEN kan holde kroppen træningsrobust, lindre overbelastning, samt modvirke skader i sener og led, herunder gigt. Hør hvordan du få mere collagen i maden samt bedst supplerer med tilskud. Mon ikke der bliver tid til få svar på, om collagen også gør noget ved rynkerne?

Og så skal du måske overveje at springe morgenmaden over. FASTE kan formentlig gøre vores krop mere modstandsdygtig, holde os mentalt skarpe, hjælpe ved mange symptomer, muligvis endda beskytte mod aldring og sygdom, samt gøre det lettere at holde vægten.

Undervejs er der god lejlighed til at få svar på dine spørgsmål.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen – stærk, sund og smertefri', og senest ’Faste uden sult’. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur der dur'.

 

 

FASTE – SÅDAN KOMMER DU BEDST I GANG

Jerk W. Langer, læge og forfatter

 

I dag fortæller læge Jerk W. Langer om, hvordan du kan faste for at opnå de bedste resultater. Det sker med udgangspunkt i hans nye bog 'Faste uden sult' (Politikens Forlag).

 

Baseret på videnskaben og hans årelange erfaring med klienter får du et opdateret overblik over fastens mange muligheder. Hør hvordan periodisk faste kan give mere energi og overskud i hverdagen, styrke kroppens modstandskraft, holde hjernen mentalt skarpere, lindre symptomer, og endda beskytte mod aldring og sygdom. Faste kan gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.

 

Jerk har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over og få dagens første måltid ved frokosttid. Hvordan forener vi det med den gængse myte om, at morgenmad er dagens vigtigste måltid? Og hvordan undgår man at miste energi og muskelkraft under fasten?

 

Uanset om du er nysgerrig efter selv at prøve faste, eller i første omgang mere ønsker at forstå dens muligheder og udfordringer, bliver det et fascinerende møde med en livsform, som stadig flere prøver på egen krop. Få tips til at komme i gang og god lejlighed til at få besvaret dine spørgsmål.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen – stærk, sund og smertefri' og senest ’Faste uden sult’. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur der dur'.

 

 

Information

  • Dato 18.02.2025-18.02.2025
  • Adresse Herning Gymnasium
    H.P.Hansensvej
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved vore koncerter, så er I flere, der vil sidde sammen, så kom i god tid. Dørene åbnes 45 minutter før ved koncerter. Der er ikke pause under vores koncerter.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.02.2025 19:00-21:00 Herning Gymnasium