Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
karen marie lillelund fof herning foredrag kultur

Det humoristiske overskud - Karen-Marie Lillelund

Det humoristiske overskud starter hos os selv, og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det er en udbredt misforståelse, at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen, og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder, har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor.

Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen, og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.

Information

  • Dato 28.10.2024-28.10.2024
  • Adresse Herning Gymnasium
    H.P.Hansensvej
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved vore foredrag og koncerter, så er I flere, der vil sidde sammen, så kom i god tid. Dørene åbnes 30 minutter før i forbindelse med foredrag og 45 minutter før ved koncerter. Der er ikke pause under vores koncerter, men der kan forekomme en lille pause under vores foredrag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.10.2024 19:00-21:00 Herning Gymnasium