Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Mad med mening

Dybe meningsfulde samtaler og Fællesspisning  - med Michael Nørager i Højhuset.

Hvordan gør vi samtalen vedkommende, nærværende og dyb, så alle går beriget og klogere ud i verden.

Der er brug for en ny oplysningstid, hvor vi tager afstand fra hverdagens trivialitet, klagesang og skrækhistorier, og i stedet for lærer hvordan man dyrker den dybe og meningsfulde samtale. Ved hjælp af nysgerrighed udvikler vi vores relationer ind i det ukendte. Vi skal blive bedre til at stille smukke spørgsmål, der åbner rum og muligheder for, at mennesker igen får lyst til at udvikle de fællesskaber, som de indgår i. Det er når DU inviterer til sådanne samtaler, at håbet om og lysten til at deltage i sin samtid vender tilbage. Den meningsfulde samtale opstår og styres på baggrund af et oplæg fra Michael Nørager.

Ud over at vi skal tale sammen, skal vi spise og synge sammen. Højhuset tilbereder til denne aften et hverdagsmåltid af friske grøntsager fra køkkenhaven og modnet kød fra husets lokale dyrehold. Der serveres isvand til måltidet og andre drikkevarer kan tilkøbes. Aftenens facilitator er Michael Nørager som til daglig er ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet. 

Information

  • Dato 12.11.2024-12.11.2024
  • Adresse Højhuset
    Højskolevej 11
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er I flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.11.2024 18:00-21:00 Højhuset