Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Pension på egne vilkår eller på politikkernes?

Hvad nu, hvis det ikke er dit fødselsår eller politikkernes agenda, der dikterer hvornår du når folkepensionsalderen?
Hvad nu, hvis du selv kan bestemme, hvor længe du ønsker at være på arbejdsmarkedet?
Hvad nu, hvis du i virkeligheden har friheden til selv at bestemme, hvornår du går på pension?

Tænk engang, hvis dit seniorliv er på dine vilkår… er det muligt også for dig? 

Hvis det lyder inspirerende, så mød op til et foredrag, der vender det hele lidt på hovedet og giver jeres 3. alder en hel anden mening.

Du har her mulighed for at få professionel vejledning og indblik i de opsparingsmuligheder, der sikrer dig en økonomisk tryg alderdom på dine vilkår.
John Andersen giver dig nogle værktøjer og alternative muligheder, så du bliver mere bevidst om, hvad der kan være det rette for dig at gøre og ikke mindst som kan hjælpe dig til at gå på pension før tid.

Forbered dig på, at du måske kommer hjem med et nyt syn på, om pensionsopsparing er den eneste eller bedste måde at spare op.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.11.2024 18:30-21:00 FOF Kursuscenter John Andersen
John Andersen underviser ved FOF Herning

John Andersen

Beskæftiger du dig ikke med økonomi til daglig, kan det være svært at tage stilling til alle de muligheder der tilbydes inden for investering, pension og bolig. 

John Andersen har gennem mange år, som selvstændig finanskonsulent, beskæftiget sig med uvildig rådgivning, hvor kundens behov er den ultimative drivkraft. 

John Andersen hjælper når det gælder om at opnå de rette betingelser i banken eller ved valg af bankskifte, og at gennemskue pensionsprodukter, så man får den rigtige opsparing. Rådgivning, der bygger på mange års erfaring,

Til dig der vil vide mere:

Du kan læse mere om John Andersens virke på
hans hjemmeside Økonomi Akademiet