Skip to content

Poul Krebs - Kirkekoncert

Når Poul K tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.
En klog kvinde sagde engang til mig: Ligegyldigt hvor lidt eller meget man tror, er det sundt at komme ind i et rum, hvor der er lidt højt til loftet!

Med sig på turen, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

Information

  • Dato 27.01.2025-27.01.2025
  • Adresse Herning Kirke
    Ø. Kirkevej
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er i flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid. Dørene åbnes 45 min før koncerten.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.01.2025 20:00-21:30 Herning Kirke