Skip to content

NYHED - Brikvævning

Brikvævning er en meget gammel teknik, der er brugt fra før vikingetiden. Brikvævning gør det muligt at væve farverige bånd, der kan bruges til at sy på tøj, til remme eller bælter.

Du vil have mulighed for at væve din helt egen unikke bånd eller låne et mønster af mig. Du lærer hvordan du opsætter væven, som blot består af brikker og garn.  At opsætte en væv kan tage en del tid, men er meget vigtig for resultatet. Jeg viser dig også hvordan du identificerer og rette fejl, så resultatet står knivskarpt til slut.

Brikvævning er hyggeligt at sidde med. Det er et meget anderledes håndværk, hvor du ikke skal bruge ret mange remedier, for at skabe noget unikt.

Kurset er for alle, da vi starter fra bunden.

Medbring garn i forskellige farver – gerne 4 forskellige. Det skal helst være akryl, hør eller blandingsprodukt. Uldgarn knækker meget let, og er ikke egnet til begynderbånd.

Der kan købes brikker af mig, eller du lave brikkerne selv.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Sanne Andersen
2 Torsdag 29.02.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Sanne Andersen
3 Torsdag 07.03.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Sanne Andersen
Se alle Se færre

Sanne Andersen

Jeg har altid været optaget af kreative processer. Hos mig er Kreativitet et udtryk! Og det er ekstremt vigtigt for mig når jeg underviser. For det er en kæmpe del af hver vores sjæl – det er her vores personlighed kan udtrykke sig, og få liv. For mig er det en vigtig del af livet, da det er en måde at lære sig selv og andre at kende. Her er intet der er rigtigt eller forkert. Her er væren, udtryk og mulighed for at lægge sin kærlighed i produktet og processen, uanset hvilken form man ønsker.

For mig er det vigtigt at mine kursister lærer håndværket. Og det er uanset om vi tegner, laver keramik eller noget helt andet.

Samtidig skal det være sjovt, hyggeligt og noget man glæder sig til hver uge. De produkter der kreeres, er nogen man selv kan være stolt af, og glædes over at have i hjemmet. Hvis du samtidig opdager hvor dygtig du egentlig er, er missionen fuldført.

Du får helt sikkert mulighed for at udfordre dig selv. Du får muligheden for at skabe flotte produkter, du kan være stolt af. Her er rum til udvikling, spørgsmål, frustration og kæmpe tilfredsstillelse, når værkerne lykkes – og det er her vi vokser i vores kreativitet.