Drømmer du om at lære hemmeligheden bag den ægte napolitanske pizza? Så er dette kursus i Herning for både børn og voksne noget for jer!
Sammen med en passioneret pizzaiolo lærer I at lave den klassiske italienske pizza helt fra bunden – fra den luftige dej og den friske tomatsauce til den sprøde, gyldne skorpe. Undervejs hører I også om pizzaens spændende historie og de italienske traditioner, der gør netop den napolitanske pizza så unik.
Kurset er en sjov og lærerig oplevelse, hvor både børn og voksne får lov at arbejde med hænderne, dufte, smage og nyde resultatet – jeres helt egen hjemmelavede pizza.
Det bliver en hyggelig eftermiddag fyldt med varme, smag og fællesskab.
Som deltager på kurset vil du:
• Lære at lave en klassisk napolitansk pizzadej fra bunden
• Få indsigt i italienske pizzatraditioner og teknikker
• Nyde en autentisk oplevelse med dit barn
• Tage din egen pizza med hjem og imponere resten af familien
Praktisk information:
• Medbring opbevaringsbøtter til de færdige pizzaer
• Ønsker du andet end vand, bedes du selv medbringe drikkevarer
• Medbring gerne dit eget forklæde
• Råvarer afregnes direkte med underviseren ved kursusstart
• Prisen inkluderer ét barn i følge med en voksen (børn fra 7 år og opefter)
• Afbud skal meldes senest et døgn før kursusstart
| Dato | Tid | Sted | Navn | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Torsdag 15.01.2026 | 16:30-19:30 | FOF Kursuscenter | Nicolai Brøndum |
Jeg er uddannet bager og konditor, men til dagligt har jeg en stilling som chefkonditor hos Brøndums Bageri i Herning, hvor jeg også har ansvaret for oplæring af lærlinge samt praktikanter.
Derfor kommer det også meget naturligt for mig at videregive en masse af min viden til andre. Da jeg blev uddannet til min konditorsvendeprøve, bestod jeg med en guldmedalje som den 6. nogensinde. Derudover har jeg også deltaget i en masse andre konkurrencer, hvor jeg bl.a. fik: