Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Dyrk pilates i FOF

Styrk den vigtige bækkenbund (H)

Træning hvor der er fokus på lænd, bækken og bækkenbund

Der er sammenhæng imellem ryg- og bækkensmerter og inkontinens. 
Derfor kommer du til at lære at træne din bækkenbund korrekt og at bevæge dig med mere kvalitet og bedre kropsholdning samt at forbygge inkontinens. 
Selv om bækkenbunden er kroppens bund, så skal den altså ikke bære vægten alenen. At træne sin bækkenbund korrekt medvirker til, at du lærer en bevægelseskontrol, ved at bruge og lære det samspil, der er, hvor bækkenbunden og de tværgående mavemuskler og åndedrætsmusklen skal arbejde sammen, for at styrke bækken/lænd og bækkenbund.  
Vi kommer til at træne styrke/stabilitet, smidighed, strækøvelser for bækkenet generelt samt afspænding og mindfulness.  

Information

  • Dato 22.01.2024-27.05.2024
  • Adresse Fyssernes Hus
    Hammershusvej 10 E
    7400 Herning
  • Bemærkninger Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.01.2024 10:00-11:00 Fyssernes Hus Jonilina Elmarsdotti Pedersen
2 Mandag 29.01.2024 10:00-11:00 Fyssernes Hus Jonilina Elmarsdotti Pedersen
3 Mandag 05.02.2024 10:00-11:00 Fyssernes Hus Jonilina Elmarsdotti Pedersen
Se alle Se færre

Jonilina Elmarsdotti Pedersen

Har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut i 25 år, hvor jeg har undervist på mange forskellige hold igennem årerne.

Er Fysiopilates, Fysioflow, Bassin og babytummel instruktør, har efteruddannelse indenfor det gynækologiske og obsterik område samt indenfor muskuloskeletale problematikker, som ryg, nakke/skulder, hovedpine mm. Jeg holder meget af at undervise og tilbyder derfor træning i varmtvandsbassin, fysiopilates og træning omkring hvordan man styrker den vigtige bækkenbund/bækkenet.