Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Motion og bevægelse i FOF

Ryghold med Gotved-bevægelse (H)

Her kan personer med dårlig ryg/hofte/skuldre tilmelde sig

Der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Det er sjovt at være sammen om at træne, svinge, gå, fjedre, udspænde Og til sidst et velfortjent hvil. Underviseren er Gotved-uddannet bevægelsespædagog.

Dette er et hensyntagende hold med max 8 deltagere.

Information

  • Dato 10.01.2024-22.05.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Mælkevejen, 2. sal
  • Bemærkninger Ved tilmelding og betaling til hensyntagende hold bekræfter du, at du er berettiget til at modtage hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning under praktisk info.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 10:15-11:55 FOF Kursuscenter Ingrid Leth Havemann
2 Onsdag 17.01.2024 10:15-11:55 FOF Kursuscenter Ingrid Leth Havemann
3 Onsdag 24.01.2024 10:15-11:55 FOF Kursuscenter Ingrid Leth Havemann
Se alle Se færre
Ingrid Havemann underviser ved FOF Herning

Ingrid Leth Havemann

Jeg er uddannet bevægelsespædagog af Helle Gotved, har været bosat i udlandet i mange år og har de sidste 20 år deltaget på adskillige relevante kurser. 

Jeg underviser på ryghold/specialhold for m/k med problemer i bevægeapperatet. Nogle har fået diagnosen diskusprolaps eller knogleskørhed, de ønsker nu selv at gøre en indsats for at styrke musklerne omkring rygsøjlen for at undgå at få sammenfald i ryggen. Andre har problemer med nakken eller skulderen eller hoften, eller de har uopklarede smerter i ryggen.

De deltagere, der går på mine hold oplever alle forbedring, ofte i løbet af få måneder. Mange fortsætter år efter år, det bliver en livsstil at passe på deres krop. Det giver mig stor glæde og tilfredshed at være den, der formidler og gør en forskel. Det er muligt at handle  aktivt for at leve godt med knogleskørhed.