Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Fof herning, fof, klogere, klog, sundere, sund, gladere, glad,  klaver, klaverundervisning, musik, musikundervisning

Klaver

Klaver

Når du går til klaverundervisning lærer du de grundlæggende teknikker som korrekt håndposition, fingre, og håndledsteknikker for at spille klaveret effektivt. Du lærer også at læse noder, forståelse af rytmer, akkorder, og skalaer. Med tiden vil du lære at kunne spille forskellige musikstykker og sange, hvilket hjælper med at opbygge dit repertoire. For at gøre musikken levende kan du over tid udtrykke dig musikalsk med følelser og nuancer gennem din spilteknik og dynamik

Gennem musikundervisning udvikler du også evnen til at improvisere og skabe dine egne melodier og arrangementer, og du bliver fortrolig med at spille foran andre og håndtere nervøsiteten ved at præstere foran andre.

Du vil også lære at opbygge sunde øvevaner og strategier til at forbedre din praksis og læring, og vore undervisere vil altid tilpasse undervisningen til dine mål og niveau, så du kan udvikle dig i den retning, du ønsker.