Skip to content
Syng med i kvindekoret hos FOF

Quindekoret - Forår

Er du glad for at synge? Så tilmeld dig dette forårshold!

Vi kommer primært til at synge fællessange - fra Højskolesangbogen mm. Derudover sætter vi en enkelt stemme på nogle af sangene. Du vil stifte bekendtskab med gode velkendte sange, og sange som måske er mindre kendte. Velkommen i et dejligt sang-fællesskab.

Der vil hver gang være en kort opvarmning af stemmen.

Der vil være en udgift på 20 kr. til kopier som afregnes med underviser. Du er velkommen til at medbringe kaffe/te til pausen.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
2 Mandag 22.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
3 Mandag 29.04.2024 18:30-20:30 Fredens Kirke Marianne Kring
Se alle Se færre
Marianne Kring underviser ved FOF Herning

Marianne Kring

Jeg hedder Marianne Kring, er pædagog uddannet, og har oveni en efteruddannelse for musikskolelærere. Sang og musik har altid været en stor del af mit liv. Gennem mange år har jeg undervist i musik - kor, klaver, babysalmesang, fællessang mm. 
Det at synge gør rigtig meget godt ved os, hvad enten det er som fællessang fra Højskolesangbogen, eller som korsang. 
Mit ønske er, at den enkelte må opleve glæden ved at synge - i et rart og godt fællesskab. 
Jeg glæder mig til vi ses! 

 

 

Udtalelser fra deltager i koret "Sangpigerne":

Anette udtaler:
Lige fra den første aften har jeg virkelig bare nydt at være en del af dette kor.

Allerede i opvarmning af stemmer spreder glæden og smilene sig hos alle – og det skyldes først og fremmest vores korleder Marianne. Altid velforberedt og med små kvikke bemærkninger. Det kan vi kun blive i godt humør af. Marianne er super til at lede koret og få alle til at føle sig godt tilpas.

Valg af sange i løbet af sæsonen har virkelig også levet op til mine forventninger. Marianne har formået at finde sange i forskellige genrer. Og at vi både har sunget kendte og mindre kendte har gjort det endnu mere spændende. Det har ligeledes været en spændende udfordring at synge flerstemmigt.

 ”Quindekoret” er et kor hvor alle med lyst til at synge kan være med. Uanset alder.

 Det er kun til at blive i godt humør af, også på de dage hvor det ellers har været gråvejr.

At ha’ sunget med i dette kor, har virkelig givet mig endnu mere lyst til at synge. Derfor ser jeg allerede frem til en ny sæson.

 

Else udtaler:
Marianne er altid glad og positiv! Hun er rigtig god til at få alle med både i undervisningen, men også i pausen hvor der er en god snak på kryds og tværs af alder.

Jeg er bare rigtig glad når jeg skal til sang hos Marianne og rigtig glad i sindet når jeg går fra kor. Tiden flyver af sted når tiden går med sang.