Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Lær at tale japansk med FOF

Japansk for øvede del 2 (43681)

Du skal have deltaget på kurset japansk for begyndere eller tilsvarende til rejsebrug, så du har lidt kendskab til sproget.

På dette kursus fokuseres på japanskundervisning på fortsætterniveau, og samtidig lærer du lidt om japansk kultur- og samfundsviden, tilpasset kursisternes ønske. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.04.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
2 Tirsdag 07.05.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
3 Tirsdag 14.05.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Yuka Baggesen
Se alle Se færre

Yuka Baggesen

Yuka Baggesen.

Jeg er dansk gift og jeg har boet i Danmark i mange år. Jeg har længe ønsket mig til at være en del af forbindelsen mellem Danmark og Japan. Det er derfor vil jeg gerne undervise japansk. Jeg kommer fra Fukuoka i den sydlige del af Japan, og jeg er stolt af min nationalitet fordi vi har en smuk kultur (og madkultur). Japanere er kendt for deres loyalitet, dygtighed, kreativitet og høflighed.

Jeg har læst Engelsk som hovedfag i Fukuoka Jo Gakuin University College i Japan. Derudover har jeg haft forskellige fag på University College som sociologi, antropologi, psykologi osv. Her i Danmark har jeg læst HGS på Holstebro Handelsskole og Design teknolog på international linje på Teko.

Jeg vil gerne lytte til Jeres ønsker til undervisningen, så vil jeg bruger Jeres ideer og ønske til min undervisning. Jeg vil også gerne udnytte mine kreative ideer til min undervisning. På begynder hold vil jeg fokusere mest på den mundtlige del af japansk. På dette hold kan du også lære Hiragana (basis bogstaver på Japansk).  Du vil kunne lære at hilse og kommunikere på turist niveau.  Derudover vil du få et indblik i japansk kultur og samfund.  

På avanceret hold vil undervisningen være fokuseret på både det mundtlige og skriftlige japansk. På dette hold vil du kunne lære nogle regler i at kommunikere på japansk og fører korte samtaler omkring specifikke emner, eksempelvis forretningskommunikation. Du vil også blive introduceret til det japanske skriftsprog (Hiragana, Katakana, Kanji). Du vil blive undervist i at kunne læse/forstå simple dokumenter, breve og lignende. Derudover vil du få et indblik i japansk kultur og samfund.