Skip to content
Spansk FOF Herning

Spansk 2

Vi tilbyder løbende kurser i spansk - hold øje med siden her for mulighed for at tilmelde dig spansk 2, eller kontakt os for at høre om dine muligheder på tlf. 97 22 47 44.

Bemærk også, at vi har skræddersyede erhvervskurser, individuelle sprog kurser og dansk/engelsk kurser for ordblinde. Mail på info@fofherning.dk eller ring og hør nærmere på 97224744. Find dit niveauinddeling til sprogundervisning her nedenfor.

 

Spansk 2. Du har lidt kendskab til spansk,

men du har behov for at få det opfrisket. Vi vil arbejde med udtaleøvelser, oplæsning, grammatik, hverdagsudtryk og lettere samtaletræning. 

Materialeudgifter er ikke medregnet i kursus prisen og afregnes direkte med underviseren. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Bodil Schrøder
2 Tirsdag 06.02.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Bodil Schrøder
3 Tirsdag 20.02.2024 19:00-20:40 FOF Kursuscenter Bodil Schrøder
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning

Bodil Schrøder

¡Hola! ¿Qué tal? Elsker du ligesom jeg Spanien og Latinamerika? Og drømmer du om at lære spansk? Det spanske sprog er på alle måder en del af mit liv i dag – og jeg nyder at dele min begejstring for det spanske sprog og de spansktalende lande og kulturer. 
Mange veje kan føre dig til Spanien! For mit vedkommende var det et møde med den spanske kultur, som for snart 25 år siden førte til studier i og på spansk. I dag underviser jeg i spansk i gymnasieskolen og samtidigt studerer jeg kultur- og fremmedsprogsdidaktik på Københavns Universitet.

Når arbejde og studier tillader det, så forsvinder jeg mod sydligere himmelstrøg og helst til mit luksus-eksil på Costa del Sol, men ikke for at te mig som en tosse, som CV Jørgensen synger, men for at være sammen med den spanske del af min familie. 
Jeg glæder mig til at møde dig på et af mine spanskkurser!