Skip to content
Tyskundervisning i FOF

Tysk 3 v. Hans Martin

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Hans Martin Sulby
2 Tirsdag 06.02.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Hans Martin Sulby
3 Tirsdag 27.02.2024 17:00-18:40 FOF Kursuscenter Hans Martin Sulby
Se alle Se færre

Hans Martin Sulby

Tysk sprog og Tyskland er et stort og mangeårigt interesseområde for mig. Jeg inspireres til stadighed af at bruge sproget og besøge vores store nabo mod syd. Lysten til at undervise i bl.a. tysk var udslagsgivende for, at jeg blev uddannet folkeskolelærer og sidenhen kom til at undervise meget i sproget. Noget af det bedste jeg oplever, er personlige dansk-tyske venskabsbånd- og kontakter – samt glæden ved at dele noget af det, jeg ”brænder for” med andre. 

 

Jeg lægger særlig vægt på at give mine kursister følelsen af at lære noget og samtidig gøre mit til, at der på holdet er en hyggelig atmosfære, hvor vi kommer hinanden ved og føler en accept.

 

Ud over at lære at tale og skrive tysk med afsæt i kursisternes egne, individuelle niveauer vil der også indgå generel viden om Tyskland, Østrig og Schweiz – meget afhængig af interessen på holdet. Derudover håber jeg også, at du vil opleve, at du er med i et godt og muntert fællesskab.

Hans Martin Sulby, der grundet sin 2-sprogede far, altid har haft særlig interesse for tysk sprog og kultur. Hans Martin er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium med linjefag i tysk. Har bred erfaring med undervisning i tysk på alle klassetrin i grundskolen. Har personligt oplevet privat besøg hos venner i D.D.R./Østtyskland før Murens fald 1989 - og talrige gange sidenhen besøgt og fulgt samme familie. Alt-i-alt har tysk beriget hans liv, hvorfor han med glæde underviser i sproget.