Skip to content
Anti-inflammatorisk kost | FOF Københavns Omegn

Anti-inflammatorisk kost

Ved et højt niveau af betændelsestilstand i kroppen (inflammation) er der større risiko for at udvikle en række kroniske sygdomme som f.eks. gigt, sukkersyge og hjerte/kar-sygdomme. 

Med anti-inflammatorisk kost kan du spise dig ud af smerter. Hør, hvordan du opbygger et stærkt forsvar mod den farlige inflammation, der gør dig gammel og svag før tid. Med anti-inflammatorisk kost vil du se yngre ud, huske bedre, gå ned i vægt, sove godt og mindske risikoen for blodpropper og type 2 diabetes. 

Din livskvalitet forbedres markant - du bliver glad og aktiv!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.12.2024 18:30-20:00 Taastrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.