Skip to content
Kvit smerterne

Kvit smerterne

Hovedpine, nakke- og rygsmerter forpester dagligdagen for mange mennesker. Kom og hør hvordan du med få værktøjer kan kvitte smerterne.

Har du hovedpine, nakke- og/eller rygsmerter?
Oftest skyldes ubehaget at du har fysiske spændinger eller blokeringer i nervesystemet. Kom og lær, hvordan du med få tricks kan fjerne gener og smerter i ryg, nakke, albue, lænd og andre steder i bevæg-apparatet. Lær også hvordan du arbejder med at fjerne stressfaktorer i din hverdag hvorved du vil få mere energi, falde i søvn på få minutter og vågne veludhvilet uden vækkeur næste morgen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 11:00-13:00 Taastrup Kulturcenter Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.