Skip to content
FOF Prøvetimer

Prøvetimer

Tag med til prøvetime og find ud af, om holdet er noget for dig

 Hos FOF Københavns Omegn har du en enestående mulighed for at deltage i en prøvetime på en række udvalgte hold og se, om det er noget for dig, inden du tilmelder dig den nye sæson. Vi tilføjer løbende nye prøvetimer, så hold øje med siden herunder for at finde dit perfekte match.

Vores dygtige og passionerede undervisere står klar til at byde dig velkommen og vise dig, hvad netop de og deres undervisning har at byde på. En prøvetime giver dig ikke kun muligheden for at lære underviseren at kende, men også for at udfordre dig selv med nye og spændende motionsformer, du måske ikke har prøvet før. Dette er din chance for at opleve den energi og entusiasme, vores undervisere bringer til hver lektion, og finde den træningsform, der passer bedst til dig.

Hvorfor deltage i en prøvetime?
Oplev underviserens undervisningsstil: Få en forsmag på, hvordan vores engagerede undervisere kan inspirere og motivere dig.

Prøv noget nyt: Udforsk nye motionsformer og find ud af, hvad der passer bedst til din smag og dit niveau.

Ingen forpligtelser: Test om holdet er noget for dig, før du tilmelder dig den nye sæson.

Fællesskab: Mød andre med samme interesser og bliv en del af et motiverende og støttende fællesskab.

Grib chancen og tilmeld dig en prøvetime nu. Oplev glæden ved at finde den rette træning for dig og bliv en del af vores fantastiske fællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*Bemærk venligst, at prøvetimerne ikke refunderes og ikke kan flyttes til andre dage.