Skip to content
"Overlevelsesguide til Voksenlivet”

"Overlevelsesguide til Voksenlivet”

En rejse gennem egenomsorg, mental sundhed og trivsel.

Føler du også, at du jonglerer på en klokkestreng i hverdagen? Måske har du lagt mærke til, at det kan være en udfordring at passe godt på dig selv, når både arbejds- og privatliv stiller høje krav til dit faglige og personlige engagement. 

Men frygt ej, for i aften er du ikke alene! Vi byder dig velkommen til en spændende aften med NLP-coach og Direktør i socialfaglig virksomhed, Kirsten Ipsen, og Master i Naturterapi og Konfliktmægler, Leonora Ahm Krag. 

Sammen vil vi dykke ned i viden, metoder og redskaber, der let kan omsættes til en hverdag med fart på. Gennem en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg og små sjove praktiske øvelser ønsker vi at give dig værktøjer til at styrke din mentale sundhed og trivsel, selv når livet føles hektisk og udfordrende. Vi vil udforske, hvordan du kan skabe små øjeblikke af lykke og tilfredshed i din daglige rutine, og hvordan du kan finde balance mellem arbejde og fritid. 

Aftenen vil være en rejse mod en mere balanceret og sund tilværelse, hvor du lærer at trives i hverdagens tumult. Så kom og få inspiration til din mentale overlevelse og lad os sammen udforske vejen til et mere balanceret liv.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 19:00-21:00 Rødovregård Kirsten Ipsen

Kirsten Ipsen