Skip to content
Unikt besøg i Botanisk Have, inkl. Palmehuset og Sommerfuglehuset

Unikt besøg i Botanisk Have, inkl. Palmehuset og Sommerfuglehuset

Kom på rundvisning blandt Botanisk Haves sjældne planter.

Midt i København ligger Botanisk Have, som er en af byens smukkes og skønneste grønne oaser. Mange søger hertil for at få en pause fra storbyens larm og hverdagens trummerum. Har du grønne fingre, er det især spændende at kunne stå og nærstudere de mange blomster. 

FOF har fået særlig adgang til haven og vil på denne guidet tur rundt med en af universitetets natureksperter høre om Danmarks største samling af sjældne planter fra hele verden. På rundvisningen kommer du både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874, hvor du kan se nærmere på tropiske planter og træer. Vi ser også den gamle vindeltrappe som bugter sig op til et plateau, hvor palmerne kan se fra oven.

Når du går rundt, vil du opleve et væld af små bakker, rislende vandfald, kringlede og overdækkede stier, smukke blomsterbede og alskens eksotiske træ- og plantearter.

Mødested: Gothersgade 128, 1722 København K

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 15:50-17:30 Botanisk Have Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.