Hvad er mere sommer og dansk end jordbærekage til Sankt Hans i juni måned? Jordbærkagen er opfundet af en fransk kok, Michel Michaud, men til Ruths hotel i Skagen.
Her lærer du at lave den dejligste jordbærkage, helt fra bunden. Du lærer at lave en mørdej med mazarinmasse, temperere chokoladen som bunden skal fores med, derefter en flødecreme til at lægge over, inden kronen på værket, jordbærrene lægges på. Der påregnes udgifter til råvarer ca. kr. 120,- pr. person.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 10.06.2024 | 17:00-20:30 | Mølleholmskolen | Jutta Pallesgaard |
Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”