Skip to content
Aqua mindfulness for kvinder | FOF Københavns Omegn

Aqua Mindfulness for kvinder

På kurset bliver du introduceret til mindfulness principper, så du får mere ud af at være til stede i nuet. Du lærer at bruge åndedraget og mærke dine sanser. Det varme vand skaber en beroligende effekt, hvorved man kan give slip på spændinger og stress. Nærværet i øvelserne, samt det skønne varme vand i bassinet, skaber en dyb indre ro. Slut ugen med denne fantastiske oplevelse.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 11:30-12:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
2 Lørdag 02.11.2024 11:30-12:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
3 Lørdag 09.11.2024 11:30-12:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
Se alle Se færre
Helle E. Johansen | FOF Københavns Omegn

Helle Elkjær Johannsen

Helle er uddannet fysioterapeut fra 1995 og har undervist i 25 år. Hun har undervisningserfaring i dans, motionsgymnastik og diverse hensynstagende hold såsom FysioPilates, træning for folk med osteoporose, ryghold, hjertehold, gigthold, træning i maskiner, varmtvandstræning, Pilates i varmt vand, stavgang, motion i naturen, mindfuld bevægelse i naturen og balancehold.

Hun synes, at det er vigtigt, at man som kursist på holdet får en grundig træning ud fra ens behov. At man føler sig hørt og lyttet til. Træningen giver den enkelte kursist større kropsbevidsthed, så man kan handle på kroppens signaler. Derudover mener hun også, at det er vigtigt, at hun er med til at skabe en god hold-dynamik med varme og glæde.