Skip to content
Yin Yoga | FOF Københavns Omegn

Yin yoga

Yin Yoga er en indadvendt og langsom yogaform med fokus på nænsomme og dybdegående stræk af bindevævet. Er vores bindevæv stramt et sted i kroppen, kan det nemlig giver problemer et helt andet sted i kroppen. 

Yin yoga stillinger er primært siddende og liggende og vi bliver i de fleste stillinger i 
3-4 minutter. Tyngdekraften hjælper os ind i stillingerne og åndedrættet hjælper os med at falde til ro i både krop og sind. 

Når vi strækker bindevævet bliver det mere væskefyldt og smidigt, så det bedre kan støtte vores knogler, muskler og organer. Vi bliver med andre ord bedre til at bevæge os og til at være os selv når vi dyrker Yin yoga. 

Vi begynder med en åndedrætsøvelse efterfulgt at dejlig Yin yoga og så slutter vi af med en afspænding. 

Praktisk:
Det er en god idé at have blødt tøj på til yoga. Det behøver ikke være ”yogatøj”, bare noget du let kan bevæge dig i. Hav også gerne en varm trøje med til de køligere dage. 

Information

  • Dato 05.09.2024-12.12.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger ”Yin yoga er en ikke-præstationsorienteret yogaform for de fleste; både for dig med fysiske udfordringer og dig, der har en travl og aktiv hverdag. Yin Yoga handler om DIG, din unikke krop, din vej til nærværende ro og afspænding”.Husk at medbringe egen yoga-måtte, en yoga-blok og blød puder.Tag behageligt tøj på i flere lag, som kan tages af og på alt efter varme. Især til afspænding er det godt at kunne holde varmen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:40-19:50 Taastrup Kulturcenter Berit Hansen
2 Torsdag 12.09.2024 18:40-19:50 Taastrup Kulturcenter Berit Hansen
3 Torsdag 19.09.2024 18:40-19:50 Taastrup Kulturcenter Berit Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Berit Hansen

Berit har hele livet været fysisk aktiv i forskellige sportsgrene og engagerede sig for mere end 20 år siden i de aktive yogaformer. Da hun for 15 år siden mødte Yin Yogaen, blev det starten på talrige workshops og retreats for at dykke længere ned i bl.a. pranayama, bindevæv og myofascial release.
Berit er uddannet i Yin&Meditation, coaching, mentoring og forandringsledelse. Hun underviser i Yin, Hot Yin og Yin&Meditation i fitnesscentre, hos virksomheder og privat.

Berit formidler dedikeret yin yogaens positive effekter - bl.a. stressforebyggelse- og reduktion. Hun giver plads, ro, rum til fordybelse samt til at mærke dig selv og stilheden. 

Vejrtrækningen og de lange stræk anvendes for at opnå balance mellem krop og sind samt for smidiggørelse af bindevævet og bedre mobilitet.