Skip to content
Kager kloden rundt

Kager kloden rundt

Bag dig jorden rundt – internationalt bagekursus med kager fra hele verden

Tag med på en smagfuld og inspirerende rejse, hvor vi udforsker klassiske kager og desserter fra hele verden. På dette hyggelige og lærerige bagekursus lærer du at bage lækre specialiteter fra Europa, Asien, Mellemøsten og Amerika. Kurset består af tre sessioner á tre timer, fyldt med duft, smag og teknik.

Du får fingrene i alt fra franske Madeleines, tyrkisk Baklava og amerikanske Brownies til den klassiske New York Cheesecake. Under kyndig vejledning lærer du både bagetraditioner og nye teknikker, som giver dig mod og inspiration til at bage noget helt andet derhjemme.

Kurset er ideelt for dig, der elsker at bage og vil prøve nye internationale kageopskrifter.

Udgift til råvarer pr. gang kr. 120 afregnes med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.11.2025 17:00-19:30 Vestervangskolen Jutta Pallesgaard
2 Tirsdag 18.11.2025 17:00-19:30 Vestervangskolen Jutta Pallesgaard
3 Tirsdag 02.12.2025 17:00-19:30 Vestervangskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.

”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”