Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motion hos FOF København

Forebyggelse og træning – Vesterbro

Forebyggelse og træning i Sundhedshus Vesterbro

FOF København tilbyder træning på specialhold til dig, som bor i Københavns Kommune og som har afsluttet genoptræning eller et andet træningsforløb i Sundhedshus Vesterbro – eller dig, der af andre grunde har brug for den samme type træning.

Ønsker du at fortsætte arbejdet med at genopbygge eller vedligeholde din funktionsevne og trivsel efter et endt træningsforløb i sundhedshuset? På vores små specialhold med maks. 8 deltagere per hold har du mulighed for at træne sammen med andre i samme situation som dig selv under kyndig vejledning af vores undervisere, som alle er uddannede fysioterapeuter.

Holdene er tilrettelagt i samarbejde med Sundhedshus Vesterbro, og træningen foregår i sundhedshusets lokaler på Vesterbrogade.

Vi tilbyder fire forskellige holdtyper i Sundhedshus Vesterbro i kategorien »Forebyggelse og træning«:

Vores KOL-/hjertehold er for dig, som har afsluttet et forløb i forbindelse med din KOL- eller hjertesygdom. Hvis du er hjertepatient, er det forskelligt, hvor hård træning du har brug for. Dette hold er for dig, hvis du har brug for rolig træning, hvor du har tid til at mærke efter, hvor meget du kan presse dig selv.

Vi har også træningshold med særligt fokus på skulder, kraveben og albue samt hofte, knæ og ankel. Holdene er for dig, der har afsluttet et genoptræningsforløb efter et brud eller en operation – eller for dig, som ønsker at undgå en eventuel operation eller styrke kroppen, inden du skal opereres.

Træning i maskiner er for dig, som har brug for at forbedre din koordination, muskelstyrke og balance i trygge rammer sammen med andre. Du kan deltage på dette hold uafhængig af hvilken genoptræningsproblematik, du har fået hjælp til i sundhedshuset.

Formålet med alle holdtyper er at hjælpe dig videre efter endt genoptræning eller et andet forløb i sundhedshuset, så du kan fastholde og forbedre det træningsniveau, som du har opnået – og få mere velvære og overskud i hverdagen.

Vi træner kondition, styrke, balance og smidighed, og der benyttes træningsmaskiner på alle holdene. Derudover varieres træningen med opvarmnings-, styrke- og strækøvelser og ved at bruge forskellige træningsrekvisitter som håndvægte, elastikker, balancepuder og store bolde mv. Holdene er små, så der er rig mulighed for at øvelserne kan blive tilpasset dit behov, og du kan få hjælp til den rette belastning på maskinerne.

Se alle hold herunder, hvor du også kan læse mere om underviserne. Der er løbende optag på holdene, og du har mulighed for at fortsætte på holdet, så længe du ønsker. Prisen vil blive beregnet ud fra det antal mødegange, der er tilbage på holdet, når du tilmelder dig.

For at blive tilmeldt, skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket hold der vil egne sig bedst til dig. Kontakt os på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk for mere information og tilmelding.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér