Skip to content
Hensyntagende træning forår 2022 FOF Køge Bugt

Hensyntagende træning

Hensyntagende træning - skrædersyet specialundervisning efter dine behov

Lider du af et fysisk handicap som gigt, balanceproblemer, rygsmerter, hjerteproblemer, eller vil du styrke og genoptræne kroppen efter en gennemgående operation?

FOF Køge Bugt tilbyder vi hver sæson en lang række hensyntagende motionskurser, hvor du kan deltage i undervisning tilpasset dine individuelle behov. Vores undervisere på de hensyntagende hold er psykomotoriske terapeuter og afspændingspædagoger, som har god erfaring med at varetage hensyntagende træning. Her er der højt til loftet og plads til en enkelte.

Vores undervisere har fokus på dig
Kroppen er din ven - brug den - respekter den - elsk den. Psykomotoriske terapeuter og afspændingspædagoger underviser en bred vifte af deltagere. Fra de større hold, med yngre og ældre aktive, uden behov for de store individuelle hensyn, og som gerne vil give den gas, til de små hold, med individuelt tilpasset undervisning, med tid til hver enkeltes behov. 

Deres fornemmeste opgave er at se dine behov, lære deltagerne at finde balancen mellem behov, lyst og muligheder og tilrettelægge undervisningen herefter. Du bliver undervist af fagkompetente undervisere.

Værd at vide
Kursister skal underskrive en erklæring for berettigelse til at deltage i handicapundervisning. 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.