Skip to content
Styrkende øvelser for ryg, skuldre og hofte, Bevægelseshold hos FOF Køge Bugt

Pilates

Hensyntagende Pilates og smidighed i FOF Køge Bugt

På en skånsom måde, tilpasset dig, bevæger vi os med Hensyntagende Pilates igennem øvelser for både krop og sjæl. Der fokuseres på at styrke og lokalisere de mindre muskelgrupper samtidig med, at de større og stærkere muskler bliver opstrammet og forlænget, så du gennem små flydende bevægelser langsomt bliver mere smidig og stærkere.

FOF Køge Bugt tilbyder sæson en lang række kurser i Hensyntagende Pilates, hvor du får individuel vejledning og skånsom træning af hele kroppen. Selvom øvelserne er rolige og blide, skal du bruge din styrke og koncentration for at kontrollere bevægelserne. Og når du koncentrerer dig om kroppen, giver du hovedet mulighed for at slippe.

Værd at vide
Første undervisningsgang skal du underskrive en “tro og love-erklæring” for berettigelse til tilskud.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

  • Tro og love-erklæring

    Hvis du tilmelder dig et af vores hensyntagende bevægelseshold, skal du ved første undervisningsgang underskrive en “tro og love-erklæring”. Er du i tvivl om hvorvidt du kan deltage på et hensyntagende bevægelseshold, bedes du kontakte fagkonsulent Tina Rossbach Kofod på tlf. 4395 0181.

Filtrér