Skip to content
Afspænding og aktiv kropstræning hos FOF Køge Bugt

Ryg, hofte og ben

Skånsom træning af ryg, hofte og ben i FOF Køge Bugt

Værker ryggen, når du rejser dig fra stolen eller sengen? Får du smerter i hoften, når du bevæger dig på en særlig måde?

FOF Køge Bugt tilbyder målrettet træning på mindre hold for dig, der lider af skavanker, smerter og gener i ryg, hofte og ben. Her arbejder vi med effektive og skånsomme afspændings- og styrkeøvelser for ryg, hofte og ben, som både afhjælper og forebygger smerter.

Vores erfarne og dygtige undervisere giver dig individuel vejledning og der vil være fokus på at styrke muskulaturen i din kernemuskulatur, ryg og ben for at sikre stabilitet og bevægelighed.

Værd at vide
Første undervisningsgang skal du underskrive en “tro og love-erklæring” for berettigelse til tilskud.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. 

  • Tro og love-erklæring

    Hvis du tilmelder dig et af vores hensyntagende bevægelseshold, skal du ved første undervisningsgang underskrive en “tro og love-erklæring”. Er du i tvivl om hvorvidt du kan deltage på et hensyntagende bevægelseshold, bedes du kontakte fagkonsulent Tina Rossbach Kofod på tlf. 4395 0181.

Filtrér