Skip to content
Træning for ryg, knæ og skulder hensyntagende FOF Køge Bugt

Hensyntagende træning for skuldre, hofter og knæ

Hensyntagende træning for skuldre, hofter og knæ

Effektiv og sjov træning, for dig med udfordringer i skuldre, knæ eller hofter. Har du brug for at få mere styrke i kroppen, så kom og få arbejdet kroppen igennem med og uden musik. Det kropslige og det mentale følges ad i psykomotorisk træning og giver glæde og velvære. Vi arbejder med relevante fokuspunkter og kommer altid hele kroppen igennem. Du får mere styrke og større bevidsthed om sammenhængene i kroppen.

Afspændende øvelser og stræk indgår som en naturlig del af undervisningen, og vi slutter med en liggende afspænding. Øvelserne kan afhjælpe ubehag og gener og give mere velvære. Vi bruger redskaber som bolde, træningselastik mm.

Et vigtigt fokuspunkt er bindevævet. Bindevævet er et stærkt og elastisk materiale og findes i hele kroppen i mange lag. Det holder kroppen sammen og gør, at de forskellige dele kan glide mod hinanden. Bindevævet skal strækkes, hydreres og frigøres. Her arbejder vi med stræk, helkropsbevægelse, fleksibilitet og kropsfornemmelse. Øvelserne kan afhjælpe ubehag og gener og give mere velvære. Der afsluttes med liggende afspænding.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.