Skip to content
Kreative kurser hos FOF Syd- og Vestsjælland

Kreative kurser

Dyrk din kreativitet på et af vores mange kreative kurser i FOF Syd- og Vestsjælland

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du udfolde din kreative åre ved at lære et nyt håndværk eller dyrke en hobby, du allerede elsker. Hvad enten du vil give dig i kast med tegning, maling, syning, knipling, patchwork, blomsterbinding, smykkefremstilling, makeup, sæbe- og shampoofremstilling eller fotografering, har vi kurset for dig. Slip kreativiteten løs i et hyggeligt fællesskab med andre, og bliv undervist af dygtige og kreative undervisere.

Tegne- og malekurser for begyndere og øvede

Vi har et stort udbud af tegnekurser og malekurser, som spænder over både portrættegning, akrylmaleri og akvarel for både begyndere og øvede. Her kan du slippe din indre kunstner fri og lære forskellige tegne- og maleteknikker, komposition, perspektiv, farveblanding og meget mere.

Håndarbejde, kunsthåndværk, design og personlig stil

Du kan også lade kreativiteten sprudle ved at udforske håndarbejde som strik og hækling, blomsterbinding eller patchwork, eller du kan gå om bord i et gammelt håndværk som knipling. Går du op i mode og design, så kan du tilmelde dig vores smykkekurser, hvor du lærer at fremstille dine egne smykker under vejledning af en uddannet guldsmed, eller du kan tage et sykursus og få ny inspiration til at designe og sy dit eget tøj. Hvis du gerne vil udforske og have ny inspiration til din personlige stil, kan du tage et makeupkursus eller lære at lave din egen sæbe og shampoo. Endelig tilbyder vi også fotokurser, hvor du kan lære dit kamera bedre at kende og arbejde med professionelle fotograferingsteknikker.

Materialer på kreative kurser

Bemærk, at du på de fleste kreative kurser selv skal medbringe materialer. Du kan finde materialelister på de enkelte kurser. Yderligere kan der også være venteliste på nogle af de mere populære hold, så du skal være hurtig for at få en plads.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.