Skip to content

Gratis foredragsbillet

Skaf en ny deltager – og få en gratis foredragsbillet til jer begge
Er du glad for dine oplevelser hos FOF Tønder - aftenskolerne i hele Tønder og Aabenraa kommuner?
Hvorfor så ikke dele dem med en, du kender? 
 
Hos FOF Tønder kan folk hente viden, indsigt og oplevelser - sammen med andre, der har samme interesser. Det vil vi gerne have, at endnu flere nyder godt af.

Hvis du kan skaffe en ny deltager, belønner vi både dig og vores nye deltager med en gratis billet til et af vores spændende, debatskabende foredrag – efter jeres eget valg.
 
Om det er din nabo, en god ven eller et familiemedlem, der skal nyde godt af FOFs mange tilbud, er helt op til dig. Og I får begge en billet, selv om det ikke er det samme kursus, I tilmelder jer.
 
Det eneste krav vi stiller er, at den nye deltager IKKE har deltaget i et kursus hos FOF Tønder i sæsonen 2020-21.
 
Sådan gør du
Send en mail til os, hvis du har fundet en ny deltager - toender@fof.dk . Fortæl os hvilket kursus, som den nye deltager gerne vil gå til – og fortæl os hvilket foredrag, I gerne vil have gratis adgang til. Så sender vi bekræftelsen, når vi har modtaget betalingen fra vores nye deltager.

Forbehold
Tilbuddet gælder kun for tilmelding til kurser – ikke for tilmelding til enkeltforedrag, Tønderkoret, udflugter, guidede ture, Sønderjyske Fortællinger eller operatur. Hvis det kursus, I vil tilmelde jer, er overtegnet, aflyst eller udskydes, får I kun de gratis foredragsbilletter, hvis I tilmelder jer et andet kursus med ledige pladser.