Skip to content

Praktiske oplysninger

Tilmelding
Tilmelding kan ske via internettet og e-mail hele døgnet og telefonisk ved henvendelse til vores skoleleder Merethe Juul på tlf. 21 66 88 58.

Du kan ringe alle dage - men besvares telefonen ikke, kan det skyldes mødeaktiviteter eller anden travlhed. I så fald: skriv en mail til toender@fof.dk eller send en SMS med oplysning om det du ringede om. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Ved tilmelding via mail og telefon: husk at oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail og fødselsdato - og naturligvis, hvilke hold du ønsker at tilmelde dig.

Særligt for deltagere fra anden kommune end Tønder - og for pensionister uanset kommune : Der skal oplyses fuldt CRP nummer (10 cifre).

Skoleleder
Merethe Juul, tlf.: 21 66 88 58   e-mail : toender@fof.dk.

Priser
Der er angivet to priser ved de fleste kurser. Prisen for pensionister indeholder en rabat på kr. 100, der kun gives til pensionister der bor og deltager i Tønder Kommune. FOF tager forbehold overfor ændringer i de kommunale tilskudsordninger.

Betaling
Kursusgebyret skal betales med de betalingsoplysninger, som fremsendes via e-mail eller brev sammen med bekræftelsen. Har du ikke modtaget en bekræftelse inden for de første dage efter din tilmelding så venligst kontakt os via mail eller telefon, så vi kan eftersøge din tilmelding. 

Afbud
Skulle du få brug for at melde afbud, kan afmelding inden 14 dage før første mødedag medføre tilbagebetaling af den fulde kursusafgift med fradrag af et håndteringsgebyr på kr. 150. Sker afbud 14 dage før første mødedag eller senere, eller ligger holdets startdato inden for 14 dage fra tilmeldingsdatoen, sker der ikke tilbagebetaling, idet kurset på det tidspunkt vil være sat til afvikling som planlagt, med de tilmeldte deltagere.

Manglende betaling eller fremmøde er ikke et afbud - og beløbet vil være forfaldent til betaling uanset om du deltager eller ej.

Særligt for udflugter, operature og foredrag: Afbud modtages ikke. Tilmeldinger er bindende.
 
Manglende betaling
Manglende betaling uden rettidig afbud vil medføre rykkergebyr og tillæg af rente efter renteloven.
            
Udeblivelse eller manglende betaling er ikke et gyldigt afbud.
 

Materialer 
Bøger og andet kursusmateriale er ikke indeholdt i prisen. Mængder og priser oplyses af og betales til den enkelte underviser og er FOF uvedkommende.