Skip to content

Praktiske oplysninger

Tilmelding og betaling 
Tilmelding sker via internettet. Såfremt du har problemer ved tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte vores skoleleder: Merethe Juul på tlf. 21 66 88 58.

Ved tilmelding er det vigtigt at udfylde alle felter korrekt. 

Du kan ringe alle dage - men besvares telefonen ikke, kan det skyldes mødeaktiviteter eller anden travlhed. I så fald: skriv en mail til toender@fof.dk eller send en SMS med oplysning om det du ringede om. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Skoleleder
Merethe Juul, tlf.: 21 66 88 58   e-mail : toender@fof.dk.

Priser
Der er angivet to priser ved de fleste kurser. Prisen for pensionister indeholder en rabat på kr. 100, der kun gives til pensionister der bor og deltager i Tønder Kommune. FOF tager forbehold overfor ændringer i de kommunale tilskudsordninger.

Betaling
Kursusgebyret betales ved tilmeldingen. Efter tilmelding modtager du en e-mail med en faktura for det beløb, som du har betalt samt tilmeldingsbekræftigelse.

Afbud
Skulle du få brug for at melde afbud, kan afmelding inden 14 dage før første mødedag medføre tilbagebetaling af den fulde kursusafgift med fradrag af et håndteringsgebyr på kr. 150. Sker afbud 14 dage før første mødedag eller senere, eller ligger holdets startdato inden for 14 dage fra tilmeldingsdatoen, sker der ikke tilbagebetaling, idet kurset på det tidspunkt vil være sat til afvikling som planlagt, med de tilmeldte deltagere.

Manglende betaling eller fremmøde er ikke et afbud - og beløbet vil være forfaldent til betaling uanset om du deltager eller ej.

Særligt for udflugter, operature og foredrag: Afbud modtages ikke. Tilmeldinger er bindende såfremt arrangementet ikke bliver aflyst. 
 
Manglende betaling
Manglende betaling uden rettidig afbud vil medføre rykkergebyr og tillæg af rente efter renteloven.            
Udeblivelse eller manglende betaling er ikke et gyldigt afbud.

Materialer 
Kursusmateriale er ikke indeholdt i prisen. Mængder og priser oplyses af og betales til den enkelte underviser og er FOF uvedkommende.