Skip to content
Yoga for mænd og kvinder i FOF

Yoga for mænd

Yoga for mænd

Faktisk er Yoga seriøs træning, der forbedrer både din fysik og velvære.

Yoga er en rigtig god løsning til dig, som mangler at få strukket kroppen ud, fordi du tit går rundt og er anspændt i kroppen.

Mandeyoga tilbydes
Holdet er et yogahold, som henvender sig til mænd i alle aldre, der har lyst til at opleve de gavnlige virkninger af yoga på egen krop, i selskab med andre mænd. Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage. 

Vi vil arbejde med stillinger, der forbedrer din fleksibilitet og balance. Der vil ligeledes være fokus på flow-sekvenser, der udfordrer din styrke og udholdenhed. Der vil også være dybe stræk og stillestående øvelser. 

Vi afrunder timen med en god afspænding. 

Hvad er yoga?


Yoga giver dig balance, styrke og smidighed.  
Igennem yoga, kan du blive mere smidig ved hjælp af strækøvelser og bøjninger. Fra naturens side, er kvinder mere smidige end mænd, derfor kan yogaen være en god måde at skabe smidighed i din krop, så du slipper for stivhed i muskler og led. Kendte sportsudøvere, som dyrker en bestemt sportsgren på et professionelt niveau, bruger også yogaen som en motionsgren til at få strukket smerterne ud af kroppen og til at forbedre deres styrke og balance. 

 
Din puls bliver forbedret. 
Yogaen forbedrer desuden din puls. Du lærer den dybere vejrtrækning som hjælper dig med at få fokus på hvert åndedræt hvorimod andre motions former ikke fokuserer lige så meget på vejrtrækningen og dermed begrænser dig. 

 
Yoga er en træningsform. 
Mange tror, at yoga ikke er en træningsform – men kære mand, det er det. Yogaen arbejder direkte med stræk og styrke, så hele din krop kommer i fokus. Det er en træningsform som hjælper med at mindske stress og give mere overskud.