Skip to content
Hensynstagende yoga og meditation hos FOF-Vest

Yoga og meditation - hensyntagende

Yoga og meditation - hensyntagende

Vi arbejder blidt og roligt med yogaen og retter øvelserne til, så de passer til din krop.

Der er fokus på både styrke og smidighed med mange små pauser undervejs, som giver tid til at mærke, hvad der sker i kroppen. 
Vi arbejder med åndedrættet, og hvordan dette kan bruges til at skabe ro og balance i krop og sind. Hver gang afsluttes med yoga nidra (lang og dyb afslapning) samt siddende meditation, som giver en oplevelse af ro og harmoni. I meditationen arbejder vi både med lyd og mantras.

Kurset henvender sig til dig, der har nogle skavanker, der skal tages hensyn til. Måske har du dårlig ryg eller gigt?  Er eller har været i behandling for kræft? Måske er du ramt af stress eller depression? Været gennem hjerteoperation/sygdom? Eller noget helt andet.

Generelt lægges der stor vægt på ro i undervisningen, så alle øvelser foregår i et roligt tempo, og de små pauser undervejs er lige så vigtige, som øvelserne. Du behøver ikke have kendskab til yoga eller meditation for at kunne deltage. 
Undervisningen foregår på små hold. Derfor er der mulighed for at tilgodese individuelle behov. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere, eller måske er i tvivl, om dette lige er holdet for dig.

Jeg glæder mig til at dele yoga med dig.