Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Senior kor

FOF Seniorkor

FOF Seniorkor

Bliv en del af FOF Seniorkor hos FOF Aalborg og oplev glæden ved at synge sammen!

Vores erfarne underviser, Jens Olav Heckmann, vil guide dig gennem en unik kombination af fællessang og korsang på dette relativt nye tilbud.

Undersøgelser har vist, at korsang ikke kun er godt for vores sociale interaktion, men også for vores fysiske velbefindende. At synge og synge sammen kan gøre os mere glade og give os en følelse af samhørighed. Derfor er FOF Seniorkor det ideelle sted at udforske sangglæden og nyde det sociale samvær.

Koret henvender sig primært til seniorer, der måske tidligere har sunget i kor, men det er ingen forudsætning for at deltage. Alle er velkomne, og sangglæden og det sociale fællesskab er i højsædet. Vi vil arbejde med enstemmig og flerstemmig sang inden for forskellige musikalske genrer og samtidig fokusere på de grundlæggende principper for vejrtrækning og sangteknik.

Bliv en del af FOF Seniorkor og opdag glæden ved at synge sammen med andre ligesindede. Uanset om du er erfaren korsanger eller begynder, vil Jens Olav Heckmann guide dig igennem en musikalsk rejse, hvor du vil opbygge dit repertoire og udvikle dine sangfærdigheder. Tilmeld dig FOF Seniorkor og nyd de fantastiske fordele ved at synge i et fællesskab.