Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Deltag i mange forskellige Ashtanga-yoga hold i FOF Aarhus.

Ashtanga yoga – Drop in

Deltag i Ashtanga yoga flere steder i byen!

Kom med og få yoga for sjælen. Vi glæder os til at se dig til Ashtanga yoga i FOF Aarhus! 

Måske kender du vores tidligere yogastudie, Ashtanga Yoga Shala, og har gået på et af vores hold? Eller måske er du helt ny inden for Ashtanga yoga og er nysgerrig på yogaformen? Uanset hvad er du velkommen på vores Ashtanga yoga-hold, hvor vi viderefører den alsidige, aktive yogaundervisning med erfarne og professionelle undervisere og plads til alle. Se alle drop-in-holdene nedenfor.

Drop in-undervisning - Hvad er det?

Vores Ashtanga yogahold afvikles efter 'drop-in'-konceptet. Det betyder, at holdene hverken har start- eller slutdato, så du kan starte op løbende og frit skifte mellem vores forskellige Ashtanga yogahold, som det passer dig

Se hvordan du tilmelder dig nedenfor.

Hvad er Ashtanga yoga?
Ashtanga yoga er den mest aktive yogaform, der findes. Med Ashtanga yoga styrker og smidiggør du din krop, samtidig med at du kommer i form. Yogaformen har også den fordel, at den er afstressende og giver en fornemmelse af lethed i kroppen og ro i sindet.

Ashtanga yoga består af en serie stillinger, som forbindes med åndedræt og bevægelser. Ud over åndedrættet og bevægelserne anvender man andre teknikker med kropslåse (bandha) og fokuspunkter (dristhi), som gør, at kroppen bliver opvarmet med en udrensende indre varme.

Med Ashtanga yoga får du også styrket dit immunforsvar, din udholdenhed og dit kredsløb. For at opnå disse gode virkninger skal den samme serie af stillinger udføres hver gang, og der skal gradvist opbygges en afbalanceret træning. Det er derfor vigtigt, at nybegyndere vælger et hold, der giver en ordentlig introduktion fra starten, under vejledning af en traditionelt uddannet Ashtanga-yogalærer.

På vores Ashtanga yoga-hold i FOF Aarhus får du den bedste start på din yoga-rejse med kyndig vejledning og et godt yogamiljø. Vi har 20 års erfaring i at undervise begyndere, og vi ved, at det at bygge et godt fundament er den vigtigste del af din yoga-træning.

 • Pris, klippekort og abonnement

  På vores Ashtanga yogahold tilmelder du dig via et bookingsystem, hvor du vælger antallet af gange, du har lyst til at deltage. Du har mulighed for at vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkeltlektioner. Se priserne nedenfor:

  • Klippekort med 4 klip, som er gyldig i 6 uger: 400 kr. (pris for studerende: 340 kr.)
  • Klippekort med 8 klip, som er gyldig i 4 måneder: 1000 kr. (pris for studerende: 800 kr.)
  • Månedsabonnement med ubegrænset antal hold: 690 kr. (pris for studerende: 490 kr.)
  • 1 enkeltlektion: 140 kr. (pris for studerende: 100 kr.)
  • Prøvetime: 75 kr.
 • Betaling

  Du køber dit klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion via vores bookingsystem til Ashtanga yogaholdene her.

  Betingelser for månedsabonnement:
  Betalingen dækker én kalendermåned, og abonnementet kan begynde alle dage i måneden. Prisen reguleres herefter, og vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter et medlemskab. Betalingen forefalder den første bankdag i hver måned og dækker abonnementet for samme måned. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Der er ingen binding, men opsigelsesfristen er indeværende måned plus én måned. Prisen er fastsat ud fra antallet af gennemsnitlige træningsdage i en måned. 

  OBS. Første gang du tilmelder dig, bliver du oprettet som medlem. Du får en profil med et medlemsnummer samt en adgangskode. Dit medlemsnummer og din adgangskode skal du fremover bruge, når du tilmelder dig et hold eller betaler for flere klippekort, månedsabonnementer og enkeltlektioner.

 • Tilmelding

  Før du kan tilmelde dig et hold, skal du købe et klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion. Ved dit første køb får du et medlemsnummer og en adgangskode, du fremover skal bruge ved tilmelding. Har du endnu ikke foretaget dit første køb, kan du gøre det her.

  Du tilmelder dig et hold her.

  Klik på Kalender i topmenuen, og vælg fx Alle under filteret Kategori, så du får vist alle hold og tidspunkter. Klik derefter på det hold, du vil tilmelde dig og tryk tilmeld. Indtast herefter dit medlemsnummer i bookingen. Du kan læse om de forskellige hold længere nede på denne side, hvis du er i tvivl om, hvilket hold, du skal vælge.

Klik ind og læs om de forskellige hold

Kalender

Bliv yoga instruktør på yoga uddannelse i fof århus

yogauddannelse

Bliv yogainstruktør

På vores yoga-uddannelse lærer du at undervise og sammensætte yoga-programmer, og du får et stærkt teoretisk fundament for at videreføre din egen yoga-praksis.