Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af sejlerunderviser ved FOF Aarhus Anton Lekband

Udeliv

Natur og udeliv i Aarhus

Hundetræning i Aarhus

Har du hund, så tilbyder FOF Aarhus både hundetræning for hvalpe og større hunde. Du lærer teori, lydighedsdiscipliner og øvelser, der er med til at skabe det rigtige forhold mellem dig og din hund.

Jagt, fiskeri, sejlads og droneskole

Elsker du naturen, så tag med en rutineret sportsfisker på kysttur, og lær kystfiskerens hemmeligheder at kende, eller drømmer du om ture i skoven, så tag jagttegn hos FOF Aarhus i efterårssæsonen. Vær opmærksom på, at det ikke er hver sæson, FOF Aarhus udbyder jagtkurser. Du kan også tage et skipper duelighedsbevis, så du kan komme en tur på vandet, eller blive autoriseret dronepilot.

Ture i det fri

Hos FOF Aarhus kan du også tage med, når vi tager på tur ud i det fri og bliver klogere på naturen - og måske laver mad med dens friske råvarer.