Skip to content
Billede af stævnen på en sejlbåd

Sejlerskole

Lær at sejle med FOF Aarhus, og få et duelighedsbevis

Vil du gerne opleve friheden til vands og lære at sejle din egen båd, så er FOF’s Sejlerskole noget for dig. Du har mange muligheder for at blive fortrolig med sejlads på vores mange teoretiske og praktiske sejlerkurser. Du kan tage dit duelighedsbevis eller blive yachtskipper hos FOF Aarhus.

Find flere detaljer under de enkelte sejlerkurser, hvor der er mulighed for tilmelding. Kurserne er populære, så meld dig til, mens der stadig er plads.

Teoretiske og praktiske sejlerkurser i Aarhus

Sejlerskolen tilbyder teoretiske kurser til duelighedsprøven i sejlads, så du kan få dit duelighedsbevis. Derudover udbyder vi sejlerkurser til yachtskippereksamen af 3. og 1. grad og undervisning i bådmotorlære.

Vores praktiske sejlerkurser omfatter bl.a. den praktiske del af duelighedsprøven i sejlads. Vær opmærksom på, at kurserne til den praktiske del af duelighedsprøven kun afholdes i foråret.

Hvad skal jeg med et duelighedsbevis?

Duelighedsbeviset er en teoretisk og praktisk uddannelse, som Søfartsstyrelsen anbefaler, at du tager før din første sejlads. Den giver dig nemlig de forudsætninger, der er nødvendige for at færdes til søs, og som er til gavn for din og andres sikkerhed. Det er dog ikke et lovkrav, så længe du sejler en båd med en skroglængde på under 15 m. Med et duelighedsbevis i hånden viser du, at du har styr på de grundlæggende og vigtigste sejladsteknikker.

Download Håndbog for sejlerskolen ved FOF Aarhus

Filtrér