Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Mad og musikforståelse

FOF Herning tilbyder i samarbejde med Ensemble MidtVest en række samtalekoncerter, der foregår omkring middagsbordet med lækker mad til musikken.

Aftenerne er afslappede og tiltænkt dem, som er nysgerrige og måske synes, at det kan virke lidt for grænseoverskridende at gå ind i en koncertsal uden at vide ret meget om klassisk musik.

Du kan til koncertaftenerne opleve musikken i en rar og inkluderende atmosfære. De er selvfølgelig også designet til dem, der allerede nyder klassisk musik og ønsker at vide mere om baggrunden - de enkelte stykker, og hvordan de hører sammen. Både som nybegynder eller entusiast kan du altså udvide din viden og forhåbentlig bruge den på en ny måde, når du vælger dit næste klassiske eventyr.

Til koncertaftenerne kan du ærligt udveksle dine meninger, følelser og spørgsmål om klassisk musik sammen med andre middagsgæster uden frygt for at sige noget forkert. For at give dig noget at samtale om undervejs, sørger de talentfulde musikere fra Ensemble MidtVest for god musik og de historier, der hører til, og musikerne vil også være ivrige efter at besvare alle de spørgsmål, som du ellers ikke tør stille. Så når du kommer hjem, vil ikke kun din mave være fuld af god mad, men også dit sind være mættet!

Information

  • Dato 14.11.2024-14.11.2024
  • Adresse Højhuset
    Højskolevej 11
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved alle vore arrangementer, så er I flere, der ønsker at sidde sammen, så anbefaler vi at komme i god tid.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.11.2024 18:00-21:00 Højhuset