Skip to content
Keramik FOF Herning

Keramik - skulptur

Er du i tvivl om, hvor kreativ du er?

Har du mod på at kaste dig ud i at finde ud af det? På kurset får du mulighed for at arbejde med ler og udvikle din helt egen stil.

Jeg vil vise dig forskellige produkter og gennemgå teknikker, der kan bruges til at frembringe din helt egen skulptur.

Først og fremmest skal vi arbejde med forskellige mennesketyper. Glade mennesker, skøre mennesker, mennesker man kan grine af osv.

Kun fantasien sætter grænser. Gennem snak og fordybelse skal vi inspirere hinanden, så vi kan få masser af gode ideer og sjove produkter. Vi skal hovedsageligt arbejde med modellering. Leret vi arbejder med, er stentøjsler og glasuren er penselglasur.  

Glæd dig til nogle rigtig hyggelige og sjove timer.

Materialeudgifter: Ler, glasur og brænding vil koste 60,- kr. pr. kg pr. deltager, som afregnes direkte med underviseren.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-13:05 Valdemarskolen Rikke Grøndahl
2 Lørdag 01.06.2024 10:00-13:05 Valdemarskolen Rikke Grøndahl
3 Lørdag 08.06.2024 10:00-13:05 Valdemarskolen Rikke Grøndahl
Se alle Se færre

Rikke Grøndahl

Jeg er uddannet lærer og har liniefag i billedkunst. Jeg er specielt rigtig glad for at arbejde med ler sammen med mine elever. Det er en lang proces at arbejde med ler, men en fantastisk oplevelse når det endelige produkt står klar. Arbejdet kræver tid, ro og fordybelse, hvilket er 3 gode kvaliteter til at koble af fra en fortravlet hverdag.

Jeg lægger vægt på at kursisterne får udfordret deres fantasi og arbejdet med et materiale, som har rigtig mange muligheder inden for det tredimensionelle. Vi arbejder skulpturelt og i den forbindelse afprøver forskellige teknikker som f.eks. pølseteknik og modellering. Der tages udgangspunkt i kursisternes egne ønsker inden for det skulpturelle.

Kursisterne får lov til at fordybe sig i arbejdet med de selvvalgte produkter. Der bliver mulighed for at få hjælp, støtte og vejledning ti/il at få lavet det produkt man måske længe har gået og ønsket sig at få prøvet af. Man får gennem arbejdet med materialet en fornemmelse af, hvor mange muligheder det giver, men også hvilke udfordringer det kan give.