Blindtegning – Slip kontrollen
I dette kursus udforsker vi blindtegning som en kreativ metode, der både udfordrer og inspirerer. Vi leger med at tegne uden at kunne se, hvad vi skaber, hvilket åbner op for nye perspektiver og skaber en sjov, frigørende og indlevende proces. Blindtegning opfordrer dig til at slippe kontrollen og lade dig blive båret med af din egen intuition.
Undervejs i kurset vil dine blindtegninger fungere som inspiration og grundlag for det endelige værk, du skal skabe. Det bliver en rejse, hvor du får lov at udforske din kreativitet på en anderledes og befriende måde – og måske endda opdage nye sider af din egen kunstneriske proces.
Kom og vær med, og lad os sammen slippe kontrollen og lade kreativiteten flyde frit.
Materialer: Du skal selv medbringe tegnepapir A3 eller A4-format, 2-3 blyanter, et godt viskelæder, blyantspidser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 11.09.2025 | 09:30-12:05 | FOF Kursuscenter | Kirstine Ruby |
2 | Torsdag 18.09.2025 | 09:30-12:05 | FOF Kursuscenter | Kirstine Ruby |
3 | Torsdag 25.09.2025 | 09:30-12:05 | FOF Kursuscenter | Kirstine Ruby |
4 | Torsdag 02.10.2025 | 09:30-12:05 | FOF Kursuscenter | Kirstine Ruby |
5 | Torsdag 09.10.2025 | 09:30-12:05 | FOF Kursuscenter | Kirstine Ruby |
Se alle Se færre |
Jeg er en kreativ kvinde på 38 år, som er bosat i Hammerum.
Da jeg startede med at leve plantebaseret i 2016, åbnede det døren til en helt anden (mad)verden. Glæden ved at lave mad er kun blevet større.
Min madglæde og erfaring vil jeg gerne dele med flere, for der er et behov for at få skabt en større bevidsthed omkring det plantebaserede køkken.
Jeg vil vise, hvor smagfuld, spændende og budgetvenlig det kan være. Derfor har jeg valgt at springe ud som underviser.
Når jeg serverer plantebaseret mad til f.eks. familien, er det altid et højdepunkt, når min ærkevestjyske far tager en portion mere.
Der skal skubbes til fordommene, og det plantebaserede køkken skal være et trygt sted for flere.
Udover at jeg nyder at lave mad til og sammen med andre, bruger jeg tiden på min lille virksomhed, hvor jeg laver kunst - særligt kunstaktivisme.
Jeg forsøger at inspirere og udfordre andre omkring mig, for jeg ser det som en nødvendighed og en kæmpe gevinst på mange fronter, at vi tør udvikle os. Der er brug for at vi tænker på vores forbrugsvaner og tør gå nye veje.
Det er derfor min mission at skabe mere tryghed, begejstring og kreativitet i det plantebaserede køkken.