Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Ryg- og nakketræning (H)

Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem, men specielt fokuseres der på styrkelse af muskler

Træning på ryghold er for dig, der vil gøre en aktiv indsats for at styrke din ryg bedre eller forebygge ryg/nakkegener, som genoptræning efter en skade eller evt. operation. Træningen indeholder en grundig opvarmning, herefter øvelser -  hvor vi bruger forskellige redskaber igennem styrke, - stabilitets og udspændings øvelser. Øvelserne kan tilpasses og laves i et roligt tempo og bevægeudslag tilpasses individuelt. Træningen fokuserer på holdning, styrke, stabilitet og bevægelighed i relation til din hverdag og dit arbejdsliv. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 16:00-17:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
2 Onsdag 17.01.2024 16:00-17:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
3 Onsdag 24.01.2024 16:00-17:00 Fyssernes Hus Malene Søgaard
Se alle Se færre

Malene Søgaard

Uddannet fysioterapeut tilbage i 2006, har siden arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik. Har efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi, McKenzie og det muskuloskeletale område. Uddannet babytummel instruktør og fysiopilates instruktør og har undervist på mange forskellige hold igennem årerne, fælles for alle holdene er at træningen tilpasses de enkelte deltagere og er varierende og spændende så alle får en god oplevelse med træning. 
Jeg holder selv rigtig meget af at træne og prøver at overfører min energi til holdene.